Opis realizacji

Przedstawione białe drzwi z doświetlami stanowią główne wejście do małej urokliwej  restauracji. W projekcie zagospodarowania tak małej przestrzeni na potrzeby dużych przeszklonych drzwi, uwzględniliśmy  całą szerokość i wysokość otworu. Fragmentu stopnia schodowego też został wykorzystany w celu maksymalnego poszerzenia przejścia.

Model drzwi został przez nas stworzony w oparciu o istniejącą przedwojenną stolarkę, która mieści się  w dalszej części zabytkowego kompleksu pałacowego.

W ramach usługi kompleksowej została przez nas wykonana dodatkowo: boazeria angielska wraz z zabudową barową. Blaty do stolików, obudowy grzejników, cokoły przypodłogowe.

Ponadto w pokoju kąpielowym  zamontowaliśmy nietypową atrapę dębowej szafy, która  stworzyła  zakamuflowane wejście do WC.